O nama

Restoran Stanković nalazi se u centru Sokobanje ,ispod gradskog parka. U prijatnom ambijentu našeg restorana možete da uživate u kvalitetnim specijalitetima domaće kuhinje koje spremaju vrsni majstori kulinarstva, sa dugogodišnjim iskustvom.

Enterijer restorana “STANKOVIĆ” uređen je kao kombinacija klasičnog i modernog stila kojim dominiraju svedene boje i dizajn. Pravi gurmani kod nas mogu da uživaju u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje koji se nalaze na našem meniju. Jela po porudzbini i roštilj na ćumur. Svakodnevno u našem restoranu uživajte u dnevnim kuvanim jelima koja se pripremaju na čistoj svinjskoj masti poput pasulja, škembića, gulaša, podvarka… Za Vaš kompletan užitak tu su veliki izbor vina, rakija kao i sva flaširana piva domaćih i stranih proizvođača.

Restoran Stanković ima kapacitet 40 mesta i idealno je rešenje za poslovne i porodične ručkove, kao i za sve vrste proslava, kao što su:krštenje, rođendani, punoletstva, godišnjice. Organizacija proslava u našem prelepom ambijentu podrazumeva brigu o svim sitnicama i detaljima kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. U periodu od proleća do jeseni, svi naši gosti mogu da uživaju u prelepoj bašti koja predstavlja idealno mesto za odmor. Takođe, preko puta restorana je gradski parking za minimum 50 vozila. Lep i komforan ambijent i domaća atmosfera, sa uvek ljubaznim i profesionalnim osobljem, čine naš restoran idealnim mestom za prijatne trenutke u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja. Posetite nas i uživajte u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje koje sa ljubavlju spremamo za Vas.